Adakah terdapat sebarang hidden cost?

Kami tidak mempraktikkan konsep hidden cost untuk menarik anda dan dikecewakan dengan Hidden Cost yang pelik-pelik. Untuk pengetahuan anda, New Zealand menggunapakai cukai bagi kenderaan bermotor dikuasakan oleh diesel. Cukai yang dikenakan bukan murah ya, ianya turut dikenali sebagai Diesel Tax Recovery Fee.

Beruntung jika book menerusi kami kerana Diesel Tax ini telah dimasukkan bersama ke dalam harga pakej kami. No Hidden Cost!

Kebanyakan ejen atau sekiranya anda menempah secara terus di laman web operator, Diesel Tax Recovery Fee akan dikira dan dikutip apabila anda ingin memulangkan Karavan berdasar per kilometer pemanduan anda seperti berikut (yang pastinya membebankan anda):

Bagi setiap 100KM pemanduan :

  • Hitop (termasuk cheapa campa): Tidak dikenakan Cukai
  • 2 Berth ST (inc cheapa campa): NZ$4.70
  • 4 Berth: NZ$4.70
  • 6 Berth: NZ$4.85

Mujur sekali lagi, pakej bersama Ahmad Karavan melayakkan anda untuk tidak perlu bersusah payah mengira cukai ini dan menambahkan beban percutian kerana ianya telah termasuk di dalam sewaan karavan kami. Best kan? Bayangkan jumlah kilometer melebihi 2000KM di darabkan dengan formula di atas, lebih baik belanja beli souvenir atau makan puas-puas.

Selain itu, kami menawarkan Express Return service yang mana anda tidak perlu mengisi penuh Diesel ketika pemulangan! Anda juga tidak perlu mencuci tangki buangan kumbahan menerusi tawaran kami ini. Yeay!

No Hidden Cost
Cukai Diesel sudah termasuk dalam harga pakej!

Express Return
Tak perlu isi penuh minyak & cuci tangki najis!

Book Now